Kenangan Di Genting Highlands

Bertolak 8:00am dari Seremban melalui Lebuhraya Seremban-KL. Pastu terus masuk ke persimpangan Cheras untuk melalui MRR2 berhampiran Stadium Nasional Bukit Jalil. Sangkut di Ampang gara-gara jalan jem hampir 2jam.




Foto tengah drive 






Kawan2 aku seperti Dieya(kawan MySpace aku) pun dah tunggu. Diorang dah sampai dulu sebab diorang tolak dari KL je. Patutlah cepat sampai. Bila sampai je masalah lain plak yg timbul, tak dpt parking sebab parking full. Maklumlah masa tu Public Holiday sempena Deepavali.

Bila dah parking keta je, aku terus jumpa kawan2 aku tu kat Genting Bowl. So, kitorang terus masuk Theme Park. Aku belasah semua game yang ade kat situ. Walaupun hujan, kitorang tetap bersemangat untuk membelasah semua game kat situ. Memang basah kuyup masa tu. Tapi aku happy sangat2 masa tu. Ini adalah sebahagian foto2 yang dirakamkan disana. Terima kasih kepada Intan(kawan Tagged aku) yang telah bertungkus-lumus untuk menjadi seorang jurukamera yang berkaliber. Ini adalah sebahagian foto2 yang aku abadikan untuk tatapan kawan2 semua:




 Tengah cari Parking kat luar



Tengah lalu kat depan First World Hotel




Pose depan Space Shot



 Tengoklah Roller Coaster tu



Rasa macam kat London plak


Bersama dengan Intan
 

Pose dengan Dieya

Lagi pos-pos blog yang menarik dari Abg Grey



0 Comments
Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More