MY POSTER 1

Poster Terbaru.. Kredit kepada Huzaimi Mat Zali

MY POSTER 2

Poster Terbaru.. Kredit kepada Huzaimi Mat Zali

BERSAMA DENGAN TUN DR MAHATHIR MOHAMAD

Inilah kenangan yang tidak mungkin ABG GREY lupakan sepanjang hidup ABG GREY..

ITS ME, ABG GREY...

Kenalilah diriku melalui blog ini...

BERLATARBELAKANGKAN GUNUNG KINABALU

Gambar ini diambil semasa dalam perjalanan ke Ranau..

DI NABALU

Lokasi ini adalah antara lokasi yang selalu mendapat perhatian jurugambar kerana terdapat ruangan khas untuk mengambil gambar gunung tersebut dengan lebih dekat..

BANDAR SPACE CITY RM13 BILLION DEKAT SEREMBAN

Sebuah syarikat dari Dubai yang berpangkalan di India akan membiayai sebuah projek yang dinamakan "Space City" seluas 400hektar yang terletak dalam kawasan Seremban yang turut berhampiran Bandar Enstek, Bandar Sime Darby, Sri Sendayan dan KLIA serta Litar F1Sepang.

Projek Ultra-Moden ini meliputi beberapa fasa termasuk pembinaan bangunan pencakar langit melebihi 40 tingkat yang akan menjadi bangunan tertinggi di Negeri Sembilan. Projek ini akan disiapkan dalam masa 15 tahun.

Menteri Besar Negeri sembilan, Dato' Seri Utama Mohamad bin Hasan berkata projek yang bernilai RM 13 billion ini adalah pertama seumpanya di dunia dan tidak akan dapat dilihat dibandar-bandar lain di dunia ini kerana ia berkonsep baru secara keseluruhan. Apabila siap kelak, bandar ini akan menjadi bandaraya yang paling moden di Malaysia yang kita tidak dapat bayangkan.

Berikut adalah keratan akhbar yang melaporkan tentang Space City ini.

Keratan akhbar dari The Star
Berita dari Skycrapercity.com
Berita dari Allvoices.com

MODEL BARU PROTON (MSX)

Salam.. Ini adalah model baru PROTON iaitu model MSX.
Cun x? Bila keluar pasaran, pasti meletuplah.
Cayalah PROTON.. PROTON memang berani berubah!

 Dah tengok kan?
Cun x?
Komen la ye..

DATUK LEE CHONG WEI MENJUARAI BADMINTON SUPER SERIES ALL ENGLAND


Sekalung tahniah kepada jaguh badminton perseorangan negara iaitu Datuk Lee Chong Wei kerana telah menjuarai Badminton Super Series All England. Lebih manis lagi beliau memenanginya pada sempena ulangtahun kejohanan tersebut yang ke-100 tahun. Beliau telah menewaskan 'Giant Killer' dari Jepun iaitu Kenichi Tago dalam aksi sengit yang berkesudahan dengan kemenangan 21-19 dan 21-19.

Lagu Kesukaan Ku

Dalam banyak-banyak lagu, lagu nyanyian kumpulan Green Day iaitu 21 Guns adalah lagu yang paling kau minat. Aku pun x tau la kenapa aku suka sangat lagu ni? Mungkin sebab melodi yang menarik dan romantis sekali. Korang dengar la lagu ni ye. Siap lirik sekali.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More