STREAMING ATAU MUAT TURUN FILEM HANTU BONCENG


Simple, kelakar dan jalan cerita yang menarik. Itu yang dapat aku simpulkan bila dah selesai menonton filem ni. So, aku bagi 'chance' korang jugak untuk menontonnya. Korang boleh 'stream' terus atau muat turun (download) dulu. Selamat menonton ye..


Sinopsis:


Sebuah filem komedi seram yang mengisahkan Amran seorang budak Delivery yang gemar berlumba secara haram motor Drag. Satu hari selepas memenagi satu perlumbaan, Amran telah di hadiahkan seorang Bohsia bernama Maya sebagai habuan perlumbaan. Malang tidak berbau, di ketika Amran hendak membawa bohsia yang memboncengnya itu keluar dari port, mereka telah kemalangan dan Bohsia tersebut mati ditempat kejadian.


Sejak kejadian itu Amran sering diganggu dengan hantu Maya yang meminta Amran sempurnakan mayatnya. Amran cuba mendapat bantuan kawan karib nya Kunyit untuk membantunya menjejak keluarga Maya yang sehingga kini masih menjadi misteri setelah Halimaton kekasih Amran seorang jururawat enggan membantu Amran sebab marahkan atas kecurangan Amran terhadapnya.Berbagai cara Amran lakukan untuk menyelesaikan gangguan daripada Maya itu. Dari berjumpa bomoh hinggalah ke seorang ustaz. Tanpa Amran sedari dia mula berubah menjadi seorang yang lebih baik dan mula menginsafi atas kelakuan buruknya sebelum ini.

Halimaton mula menerima semula Amran setelah melihat perubahan positif padanya. Tapi tanpa diduga Ayu muncul dalam hidup Amran.

Apa yang akan jadi pada Halimaton dan siapakah sebenarnya Ayu? Semuanya akan terjawab di penghujung cerita Hantu Bonceng.

Official Trailer Hantu Bonceng


Kalau nak korang "stream full movie", tonton kat di bawah ni je:

Muat Turun Filem Hantu Bonceng (Mediafire)
Muat Turun Hantu Bonceng Part 1
Muat Turun Hantu Bonceng Part 2

(Sila guna player seperti VLC Media Player, MKV Player atau MPC Star)

0 Comments
Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More