FOTO BAYI YANG TELAH DIKELAR PERUTNYA


Tak berperikemanusiaan betul la orang zaman sekarang ni!! Patutnya pemikiran makin maju tapi yang sebaliknya berlaku. Aku sedih bila kejadian buang bayi ini semakin menjadi-jadi.

Korang mesti dah dengar satu kejadian di Betong dimana perut bayi telah dikelar hingga terburai isi perutnya yang telah menggemparkan negara baru2 ini.

Artikel ini telah diambil dari Harian Metro:

Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.

*Kalau taknak bayi tu, bagi la kat aku. Leh juga aku bela. Aku suka budak2 kecik ni. Peace!

2 Comments
Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More