MY POSTER 1

Poster Terbaru.. Kredit kepada Huzaimi Mat Zali

MY POSTER 2

Poster Terbaru.. Kredit kepada Huzaimi Mat Zali

BERSAMA DENGAN TUN DR MAHATHIR MOHAMAD

Inilah kenangan yang tidak mungkin ABG GREY lupakan sepanjang hidup ABG GREY..

ITS ME, ABG GREY...

Kenalilah diriku melalui blog ini...

BERLATARBELAKANGKAN GUNUNG KINABALU

Gambar ini diambil semasa dalam perjalanan ke Ranau..

DI NABALU

Lokasi ini adalah antara lokasi yang selalu mendapat perhatian jurugambar kerana terdapat ruangan khas untuk mengambil gambar gunung tersebut dengan lebih dekat..

IZWAN PILUS TELAH MENINGGAL DUNIA

 Pengumuman yang diumumkan di Twitter Aeril Af7

Kita telah kehilangan seorang lagi anak seni iaitu Izwan Pilus. Berita tersebut disampaikan melalui Twitter adiknya iaitu Aeril Af7. Diberitakan bahawa arwah meninggal dunia pada jam 6:15pm akibat jangkitan kuman pada paru2. Semoga roh arwah dicucuri rahmat. Al-Fatihah..

Foto terakhir arwah Izwan Pilus

JAMBATAN GANTUNG YANG MENGERIKAN


Cuba kita foto diatas ni. Memang mengerikan. Ia sebuah jambatan gantung di sebuah perkampungan di Indonesia. Ia telah rosak akibat banjir besar yang telah melanda kampung tersebut. Tetapi ia tak menghalang penduduk disitu utk terus menggunakannya. Korang berani naik ke jambatan gantung tu ke? Hehehehe..

TOLONG UNDI GUCCI LIANA !!!

Salam kengkawan semua.. Tolong undi sahabat ku ini, GUCCI LIANA.

Cara nak undi:

1. LIKE pages ni Pages Al Shawls (kalau tak LIKE, korang tak boleh nak LIKE foto pada langkah seterusnya)

2. Pastu, klik foto kat bawah ni 

3. Pastu, LIKE (kalau rajin, komen la sekali ye)

Sekian..

p/s: Marilah beramai-ramai sokong dia ye. Thanx..

AKHIRNYA AMALINA MENJAWAB SEGALA TOHMAHAN TERHADAPNYA


Gosip panas yang melanda pelajar cemerlang yang mencapai 17A dalam SPM tahun 2004 iaitu Nur Amalina Che Bakri ini bagaikan tsunami yang melanda dirinya. Sejak tersebarnya gambar dia berparti dengan rakan2nya yang dipercayai telah digodam dalam Facebook miliknya, tak henti2 tohmahan terhadap dirinya itu.


gambar yang dicuri dari Facebook Nur Amalina

Manakan tidak, selama ini boleh dikatakan dia menjadi idola setiap pelajar. Sopan, bertudung dan bijak. Itulah yang kita nampak pada masa lalu. Setelah pelbagai tohmahan yang dilemparkan tanpa henti2, maka akhirnya dia sendiri tampil untuk menjawab isu panas tersebut. Sehubungan itu, dia memohon kepada yang melemparkan tuduhan terutamanya para blogger agar menghentikan segera tuduhan tersebut.

Ibunya pula berkata anaknya bukanlah liar seperti yang didakwa ramai pihak. Amalina memang tidak bertudung dan pakaian yang dipakainya semasa parti tersebut pula adalah pemberian ibunya itu. Amalina sentiasa berusaha gigih dalam pengajiannya. Adakalanya, dia mengulangkaji pengajian sehingga lewat malam. Itulah pengakuannya ibunya sendiri.

Inilah video jawapan dari Amalina yang dirakam melalui Skype:





p/s: jangan suka menuduh tanpa usul periksa. kepada Amalina, jgn putus asa ye. sekarang kamu dah glamor balik. semoga berjaya dalam pengajian mu.

WAJAH KERETA MASA DEPAN

Ada beberapa gambar kereta2 masa depan yang tak mustahil akan berada di jalanraya tak lama lagi. Rekabentuk yang lebih futuristik yang pastinya akan membuatkan peminat2 kereta teruja untuk memilikinya. Syarikat automotif seperti BMW, Ferrari, Mercedes, Honda, Toyota dan tak ketinggalan juga kereta nasional Proton juga telah merekabentuk kereta masa depan atau lebih dikenali sebagai Vision Car.

BMW

 AUDI

 FERRARI

 HONDA

TOYOTA

MERCEDES

PROTON

CITROEN

BUGATTI

PEUGEOT

p/s: yang pastinya, kereta2 di atas ni lebih mesra alam dan menjimatkan minyak. abg grey dah tak sabar2 nak beli ni..

HAIWAN YANG PATUT KORANG BELA KAT RUMAH

Haiwan yang biasa kita tengok kat rumah adalah kucing, hamster, iguana, anjing (non-muslim) dan macam2 lagi lah. Bagi aku, haiwan ni dah biasa sangat lah. Apa kata korang bela kat rumah korang haiwan2 yang ni pulak.





kurazira




burung




kangganga

badayam




lembuda
p/s: ni sekadar idea aku je tau. selamat membela ye. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More