MY POSTER 1

Poster Terbaru.. Kredit kepada Huzaimi Mat Zali

MY POSTER 2

Poster Terbaru.. Kredit kepada Huzaimi Mat Zali

BERSAMA DENGAN TUN DR MAHATHIR MOHAMAD

Inilah kenangan yang tidak mungkin ABG GREY lupakan sepanjang hidup ABG GREY..

ITS ME, ABG GREY...

Kenalilah diriku melalui blog ini...

BERLATARBELAKANGKAN GUNUNG KINABALU

Gambar ini diambil semasa dalam perjalanan ke Ranau..

DI NABALU

Lokasi ini adalah antara lokasi yang selalu mendapat perhatian jurugambar kerana terdapat ruangan khas untuk mengambil gambar gunung tersebut dengan lebih dekat..

KESIAN SI IBU LUMPUH


Apa jenis punya anak la??? Sampai hati dia boleh biarkan ibunya yg lumpuh tinggal terkontang-kanting di sebuah bilik hotel bajet di Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, di sini, sejak empat hari lalu. Ni la "Si tanggang" zaman moden. Harap2 Allah akan membalasnya kelak. 







Sedih betul aku tonton video ni. Jangan la korang buat emak korang macam ni ye..

CARA NAK REMOVE FACEBOOK TIMELINE


Selama ni mesti korang pening dan rimas bila dah guna Facebook Timeline kan? Dah lah susah nak guna. Lebih2 lagi pada yang baru nak belajar main FB ni. So, aku dah dapat cara yang terbaru utk remove Timeline yang telah buat "semak" dalam FB ni.

Korang cuma download mengikut browser (Mozilla, Chrome atau I.E) yang korang guna. Kalau korang guna Mozilla, download guna Mozilla la ye..




Bila dah siap "download", korang "restart" (tutup dan buka semula) browser korang. Pastu, korang share la pada kengkawan korang ye. Jangan kedekut ilmu. Sharing is Caring..

KENAPA RAMAI YG MENANTI i PHONE 5?


Apple inc. akan melancarkan telefon pintar terbaru mereka iaitu i Phone 5 tak lama lagi. Kelebihan yag ada pada telefon ini pasti akan membuatkan korang rasa kagum. Apa tak nya, teknologi "hologram" akan diaplikasikan dalam telefon ini. Selain itu, ia juga amat nipis.


Nak tau apa kelebihan hologram dan lain2 lagi dalam telefon ini? Saksikan video ni:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More