CARA NAK REMOVE FACEBOOK TIMELINE


Selama ni mesti korang pening dan rimas bila dah guna Facebook Timeline kan? Dah lah susah nak guna. Lebih2 lagi pada yang baru nak belajar main FB ni. So, aku dah dapat cara yang terbaru utk remove Timeline yang telah buat "semak" dalam FB ni.

Korang cuma download mengikut browser (Mozilla, Chrome atau I.E) yang korang guna. Kalau korang guna Mozilla, download guna Mozilla la ye..




Bila dah siap "download", korang "restart" (tutup dan buka semula) browser korang. Pastu, korang share la pada kengkawan korang ye. Jangan kedekut ilmu. Sharing is Caring..

0 Comments
Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More